Τηλεφωνικό Κέντρο

211 77 07 377

Αποστολές

Αποστολές

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση, επιβεβαιώνουμε και τηλεφωνικώς την παραγγελία σας προκειμένου να αποφευχθούν λάθη ή παραλείψεις αλλά και για να έχετε ενημέρωση για τον τρόπο και το κόστος αποστολής με ακρίβεια.

1. ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά με δικά μας μεταφορικά μέσα ή με courier  ( Αποκλειστικά για Αττική ).

Εάν είστε εντός Αττικής ότι έχετε παραγγείλει έρχεται στη πόρτα σας με δικά μας μεταφορικά μέσα χωρίς καμία χρέωση. (Για αγορές άνω των 50€)
Αποδεκτοί τρόποι πληρωμής: Αντικαταβολή (+3€), Τραπεζική κατάθεση, Πιστωτική κάρτα.

2. Μεταφορική εταιρεία ( Για αποστολές εκτός Αττικής )

Επιλέγοντας τη μέθοδο αυτή, μπορούμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας σε μεταφορική εταιρεία (γραφείο μεταφορών) της επιλογής σας. Στην περίπτωση αυτή, δεν υπολογίζεται κόστος μεταφορικών καθώς αυτό επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη ενώ δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής «Αντικαταβολή».
Αποδεκτοί τρόποι πληρωμής: Τραπεζική κατάθεση, Πιστωτική κάρτα.

3. Μεταφορά με ΚΤΕΛ

Προκειμένου να καλύψουμε περιοχές που δε καλύπτονται από τους παραπάνω τρόπους ή επείγουσες παραγγελίες μπορούμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας σε πρακτορείο ΚΤΕΛ και να το παραλάβετε από το σταθμό της περιοχής σας. Στην περίπτωση αυτή, δεν υπολογίζεται κόστος μεταφορικών καθώς αυτό επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη ενώ δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής «Αντικαταβολή».
Αποδεκτοί τρόποι πληρωμής: Τραπεζική κατάθεση, Πιστωτική κάρτα.

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!